fbpx

Onbemande autowasserij, no way!

Wat hebben vogelpoep, Sahara zand, straatvuil en insecten met elkaar gemeen? Ze kunnen krassen en beschadigingen aan je auto veroorzaken. Ben je net als wij ontzettend blij met je auto, dan onderhoud je hem goed. Dat begint met regelmatig de auto te wassen. Een goede voorwas is daarbij cruciaal. Wat heeft dat te maken met bemand of onbemande wasserette leggen wij je uit.

Bij Carmann Autowassen wordt door onze collega elke auto volledig voorgewassen en zand en vuil verwijderd voordat de auto wordt gewassen. Wij doen dit om te voorkomen dat zand en vuil in het wasmateriaal terecht kunnen komen en krassen kunnen veroorzaken bij jouw auto en bij iedere volgende auto. Bij een selfservice wasserette (onbemand) weet je nooit hoe zorgvuldig je voorganger(s) zijn/haar auto heeft voorgewassen en was je je auto met vuil van een voorganger. Alsof je je tanden poetst met de tandenborstel van iemand anders – bah.

Auto’s hebben tegenwoordig de meest mooie vormen en zijn niet altijd bereikbaar voor een autowasmachine. Naast een goede voorwas zorgen wij er gelijk voor dat de hoekjes en randjes, waar de machine niet bij kan, worden meegenomen voor dat top resultaat waar jij zo naar verlangt. En dat zonder zelf je handen uit de mouwen te steken en vieze en natte voeten te krijgen.

Wil je snel en super schoon weer op pad? Dan zien we je graag snel in onze wasstraat!

P.s. elke maand verloten wij onder de inzendingen op ons ‘Vroagen Vuur’ een waspas t.w.v. €50,00 helemaal gratis. Kijk voor de vraag van de maand maart op carmann.nl/autos/vraag en doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *