SiCarbon+ Coating

COATEN

Wil je dag-in-dag-uit goed beschermd tegen invloeden van buitenaf op pad gaan met je auto? Dan is de Ceramic Guard SiCarbon+ Coating precies de bescherming die jouw auto nodig heeft.

De best-mogelijke bescherming en de meest exclusieve behandeling die er voor je auto beschikbaar is, is bij ons verkrijgbaar. Wij zijn als enige in de omgeving gecertificeerd Ceramic Guard Specialist. Onze medewerkers zijn getraineerd voor deze specialistische techniek en onze werkplaats is uitgerust met Detailing Domes en accessoires om het beste resultaat te garanderen. Wij zijn met recht trots dat wij deze behandeling kunnen aanbieden.

Onze Werkwijze

De Ceramic Guard SiCarbon+ Coating is een permanente lakbescherming. Door de lak te coaten wordt de lak inclusief haar eigenschappen onder de coating verzegeld.  Zowel de voorbereiding als het coaten zelf vergt een arbeidsintensieve en specialistische benadering. Hieronder tref je de stappen die wij doorlopen.

1

VOORBEREIDING

De lak wordt intensief voorbereid. Wij wassen en polijsten de lak grondig, zo verwijderen wij opgehoopte vervuiling, krassen en eventuele andere oneffenheden. 

2

COATEN

Vervolgens wordt de lak grondig geinspecteerd en voorbehandeld. Hierna wordt de coating onder onze speciale Detailing Domes met aangepaste belichting aangebracht.

3

NABEHANDELING

Na het aanbrengen van de coating wordt de lak uitgehard. 

4

HET RESULTAAT

De coating geeft een sterke, gladde beschermlaag met extreme glans & kleurdiepte. Door de hydrofobe werking is je auto ‘easy to clean’: minder vaak wassen en minder intensief.

5

OP PAD

Hierna kunnen jij en je auto weer samen op pad. Maar let op: de auto mag gedurende 14 dagen niet worden gewassen.

6

GARANTIE

De garantietermijn bedraagt drie jaar. Kies je voor Ceramic Guard 4Life dan geven wij jaarlijks de coating een boost. Hiermee verleng je de garantietermijn jaarlijks met een jaar. Zo heb je altijd een glanzende, waterafstotende & schermende auto.

Meest gestelde vragen

Wat is een SiCarbon+ Coating?